Krakens virksomhetsleder: ‚Bitcoin kan gå til 1 000 000 dollar‘

Kraken næringssjef Dan Held forklarer hvorfor han tror Bitcoin Code kan komme opp i 1.000.000 dollar.

Krakens virksomhetsleder, Dan Held, har vært involvert i krypto siden 2013. I sitt siste intervju med Cointelegraph dykker han seg inn i de tidlige kryptomøtene i San Franciscos Mission District og forklarer hvordan prisen på en Bitcoin ( BTC ) til slutt kan nå en millioner dollar.

Se hele intervjuet for en tur ned minnefeltet og et veikart for Bitcoin fremtid. Held forklarer også hvorfor Bitcoin kan bli en „veldig kjedelig“ eiendel, og hvorfor han mener det er på tide å slutte å eksperimentere med altcoins.

For mer flott kryptoinnhold , gå over til YouTube-kanalen Cointelegraph , og trykk på den abonnementsknappen!

Bitcoin vil bli „veldig kjedelig“

Bitcoin er kjent for sin volatilitet, men Held mener at det ikke alltid vil være tilfelle. Han mener Bitcoin er digitalt gull. Med den oppgaven kommer forventningen om at det vil være en enorm vekst i eiendelens markedsverdi.

“Bitcoin i de siste stadiene tiår fra nå vil være noe veldig kjedelig. Som barnebarna våre vil gå, ‚Bestefar, bestemor, jeg hører bare om Bitcoin. Alle har Bitcoin. ‚ Det er som, hvem bryr seg? Som at det er en kjedelig investering. Det er som å holde kontanter. ”

Held spår at Bitcoin vil holde fra 5 billioner dollar til 100 billioner dollar verdi i sine „sluttfaser.“ Dette vil resultere i en transformasjon fra et svært ustabilt aktivum til en „veldig kjedelig“ valuta.

“Blockchain tech sucks”

Helds tro på Bitcoin er urokkelig. Han har sett at nettoformuen går opp og slipper 80% tre ganger. Og allikevel forblir 90% av hans nåværende nettoverdi i Bitcoin. Hans uvillighet til å diversifisere porteføljen kommer fra en sterk tro på at blockchain-teknologi bare er nyttig for Bitcoin.

“Satoshi bygde med vilje blockchain tech for å bygge Bitcoin. Blockchain tech suger. Det er forferdelig. Det gjør så mange avveininger å bygge Bitcoin at det i utgangspunktet er ineffektivt for nesten alt annet. ”

Under denne tankegangen, som han kaller „Bitcoin-minimalisme“ til tross for Vitalik Buterin, ser han ikke noen grunn til at altcoins eksisterer. For Held er altcoins bare eksperimenter som ennå ikke kan bevise blockchain er nyttige for alt annet enn Bitcoin.

For flere kryptointervjuer, markedsoppdateringer og alt derimell, gå over til YouTube-kanalen Cointelegraph , og trykk på den abonnementsknappen!